Sun Suutari
Kantalappujen vaihto, kannan leveys 4cm tai alle ( Laput+vaihto+kenkien siistiminen)
Vaihdamme kuluneet kantalappusi uusiin kumisiin, pitäviin ja vähemmän kopiseviin kantalappuihin. Mikäli haluat kopisevammat tai liukkaammat kantalaput niin laita lapulla viesti lähetyksen matkaan.
Kantalappujen vaihto, kannan leveys 4cm tai alle ( Laput+vaihto+kenkien siistiminen)


Vaihdamme kuluneet kantalappusi uusiin kumisiin, pitäviin ja vähemmän kopiseviin kantalappuihin. Mikäli haluat kopisevammat tai liukkaammat kantalaput niin laita lapulla viesti lähetyksen matkaan. Kuluneemmatkaan korot eivät ole ongelma.

Sun Suutarit – Näin palvelu toimii

• Etsi omille kengillesi sopiva palvelu Sun Suutarin valikoimista. Jos olet epävarma, mikä palvelu tuotteellesi sopii, ole yhteydessä Sun Suutarien asiakaspalveluun; kuvaviesti tuotteesta numeroon 044- 3733 283 tai asiakaspalvelu@sunsuutari.fi. Suutarit vastaavat mahdollisimman nopeasti.

• Pakkaa kengät kuljetuksenkestävään laatikkoon ja kirjoita tilausvahvistuksen yhteydessä saamasi Helposti-koodi paketin päälle.

• Jätä lähetyksesi valkoisen Smartpost-automaatin lähetysluukkuun. Voit vaihtoehtoisesti lähettää paketin myös sinisellä pakettiautomaatilla, jolloin Helposti-koodi syötetään ”lähetä paketti”-toiminnallisuuden avulla. Voit viedä lähetyksesi myös lähimpään Postin toimipisteeseen.

• Huolletut kenkäsi palautuvat takaisin tilausvaiheessa valitsemaasi Postin automaattiin.

Huom! Smartpost-automaatin kautta lähtevien pakettien maksimikoko on: 19 x 36 x 60 cm (M-koko) ja paino 35 kg. Pakettiautomaatilla lähetettäessä: 59 x 36 x 60 cm (XL-koko) ja paino 35 kg.