Selaimesi ei toimi kunnolla Smartpost.fi -palvelun kanssa.
Tämä voi johtua selaimen asetuksista tai esimerkiksi yksityisyys -tilasta.

Digishop.fi
Apple iPhone 6 Plus näytön korjaus
Tippuiko tai kolahtiko iPhone 7 ja LCD näyttö halkesi vai menikö kosketuspaneeli säröille? Vai menikö puhelimesi etupaneeli täysin pimeäksi?

Digishop puhelinhuolto on ystävällinen ja laadukas huolto iPhone 7 puhelimellesi. Huollon suorittaa koulutettu elektroniikka-asentaja tai vastaavan koulutukseen saanut huoltoteknikko ESD suojatussa huoltopisteessä. Käytämme vain laadukkaita vara-osia ja tarjoamme kaikille huolloille 12kk takuun. Osta huolto tätä kautta ja toimita se meille postilla. Näin varaosa on varattuna juuri Sinulle ja saamme puhelimesi mahdollisimman nopeasti työn alle.

Digishop – Näin palvelu toimii

• Osta huolto laitteellesi Smartpost.fi-palvelusta ja huollata laite nopeasti sekä jouhevasti.

• Kirjoita tilausvahvistuksessa saamasi Helposti-koodi pakettiin. Lisää mukaan yhteystietosi, vikakuvaus ja muista pakata puhelin huolellisesti.

• Jätä lähetyksesi valkoisen Smartpost-automaatin lähetysluukkuun. Vaihtoehtoisesti voit lähettää paketin myös sinisellä pakettiautomaatilla, jolloin Helposti-koodi syötetään ”lähetä paketti”-toiminnallisuuden avulla. Voit viedä lähetyksesi myös lähimpään Postin toimipisteeseen.

• Laite saapuu huoltoon noin kahden arkipäivän kuluessa, jonka jälkeen se huolletaan ja postitetaan sinulle takaisin. Laitteesi palautuu huollon tilausvaiheessa valitsemaasi Postin automaattiin.

• Digishop myöntää kaikille huolloille 12kk takuun.
€99,00
+