Digishop.fi
Apple iPhone 5S näytön korjaus
Tippuiko tai kolahtiko iPhone 5S ja LCD näyttö halkesi vai menikö kosketuspaneeli säröille? Vai menikö puhelimesi etupaneeli täysin pimeäksi?
Apple iPhone 5S näytön korjaus


Digishop puhelinhuolto on ystävällinen ja laadukas huolto iPhone 5S puhelimellesi.

Huollon suorittaa koulutettu elektroniikka-asentaja tai vastaavan koulutukseen saanut huoltoteknikko ESD suojatussa huoltopisteessä.

Käytämme vain laadukkaita vara-osia ja tarjoamme kaikille huolloille 12kk takuun.

Osta huolto tätä kautta ja toimita se meille postilla. Näin varaosa on varattuna juuri Sinulle ja saamme puhelimesi mahdollisimman nopeasti työn alle.

Digishop – Näin palvelu toimii

• Osta huolto laitteellesi Smartpost.fi-palvelusta ja huollata laite nopeasti sekä jouhevasti.

• Kirjoita tilausvahvistuksessa saamasi Helposti-koodi pakettiin. Lisää mukaan yhteystietosi, vikakuvaus ja muista pakata puhelin huolellisesti.

• Jätä lähetyksesi valkoisen Smartpost-automaatin lähetysluukkuun. Vaihtoehtoisesti voit lähettää paketin myös sinisellä pakettiautomaatilla, jolloin Helposti-koodi syötetään ”lähetä paketti”-toiminnallisuuden avulla. Voit viedä lähetyksesi myös lähimpään Postin toimipisteeseen.

• Laite saapuu huoltoon noin kahden arkipäivän kuluessa, jonka jälkeen se huolletaan ja postitetaan sinulle takaisin. Laitteesi palautuu huollon tilausvaiheessa valitsemaasi Postin automaattiin.

• Digishop myöntää kaikille huolloille 12kk takuun.